Příměstské tábory pro děti s angličtinou

Příměstské tábory pro děti s angličtinou

Rádi bychom vám představili plán našich příměstských dětských táborů na letošní rok. Jsou pro děti od 5 do 13 let. Každý tábor je zaměřený na jedno téma a od toho se odvíjí celý týden. Hrají se hry, tvoří se, povídá se a to vše za doprovodu nenásilné formy výuky angličtiny. Každý týden máme pro děti jeden den nějaké zpestření. Součástí tábora je zajištění oběda a svačin po celý den včetně nápojů.

Survivor (11.—15. 7. 2022)

Příměstský tábor se blíží raketovým tempem a proto je třeba uvést si podrobnější informace o programu.

První den bude ve zamení adaptace a seznámení se s ostatními trosečníky. Děti se mohou těšit na slavnostní rozřazení do kmenů. To doprovází výroba vlajky a vymyšlení týmového pokřiku.

Další den, tedy v úterý, začnou první duely mezi jednotlivými týmy. Soutěžící z obou týmů budou plnit vědomostní, pohybové i postřehové úkoly. Jen ten nejlepší může vyhrát!

Středa se povede spíše v kreativním duchu. Děti budu mít za úkol vyrobit unikátní totem, avšak pouze z materiálů, které budou mít k dispozici. Bude třeba zapojit svoji fantazii a vydat ze sebe to nejlepší. Kmen, kterému se povede vyrobit lepší totem, dostane body navíc.

Ve čtvrtek si děti vyzkoušejí, zda jsou odvážné a mohou se tak ucházet o titul Survivor. Přes den se vydáme prozkoumat okoní džungli a neminou nás ani venkovní výzvy. Ovšem večer bude pouze pro odvážné. Pro děti bude v prostorách jazykové školy nachystán nocleh. Čeká je totiž zkouška odvahy v podobě noční stezky budovou při svíčkách.

Následující den bude rozhodující. Kmeny se totiž sjednotí a soutěžící budou od této chvíle hrát každý sám za sebe. Bude to napínavé, ale zvítězit může jen jeden. Na závěr proběhne kmenová rada a bude vyhlášen poslední trosečník, který bude náležitě odměněn.

Nezbývá, než vám popřát mnoho štěsí a síly. Budu se na vás těšit na ostrově. Džungli zdar!


Program
1. den — Slavnostní rozřazení do kmenů
2. den — Týmové duely
3. den — Výroba totemu
4. den — Zkouška odvahy
5. den — Vyhlášení posledního trosečníka

Cena
3 500 Kč včetně svačin, obědů, pojištění a výukových materiálů.

Řečtí bohové (8.—12. 8. 2022) POZOR NOVÝ TERMÍN!

Taky už vám horko leze na mozek? Za chvíli vás osvěží vlna dobrodružství z řecké mytologie.

V pondělí, tedy první den, se děti octnou na opuštěném pobřeží mezi útesy. Jediný způsob, jak se dostat mezi civilizaci, bude výroba lodi. Následně uskutečníme plavbu na pevninu, kde se setkáme s prvním řeckým bohem, vládcem Olympu, Diem.

Další den bude ve znamení lásky. Čeká nás den plný krásy, tolerance a respektu za doprovodu bohyně Afrodity. Děti mohou očekávat aktivity, jejichž účelem bude vzájemné poznání se.

Středa bude dobrodružnějšího rázu. Tentokrát se totiž vydáme navštívit vládce všech moří a oceánů Poseidona na opravdové lodi. Děti se mohou těšit z plavby lodí na nedaleké přehradě Dalešice. Přeprava bude samozřejmě zajištěna z prostor jazykové školy. Pokud bude mít Zeus, bůh počasí, dobrou náladu, nemine nás ani letní koupačka. Takže plavky a ručník do batůžku!

Na čtvrteční den máme v plánu rozvíjet logické myšlení s bohyní Athénou. Tento den bude věnován duelům mezi dvěma týmy. Děti proti sobě budou soutěžit a budou muset prokázat, že jsou hodni přítomnosti již zmíněné bohyně. Na konci dne proběhne vyhlášení lepšího týmu v oblasti moudrosti a válečné strategie.

Poslední den, v pátek, bude probíhat náročný souboj s Hádem, bohem podsvětí. Budeme mu společně čelit v několika oblastech, jako jsou například hbytost, postřeh či kreativita a fantazie. Po porážce Háda nás čeká zasloužená odměna, kterou si děti společně rozdělí.

Teď už stačí jen vyčkat a těšit se. Žádný strach, pevnina už je na dohled. τα λέμε!


Program
1. den — Zeus, vládce Olympu
2. den — Afrodita, bohyně lásky
3. den — Poseidón, vládce moří a oceánů + plavba lodí
4. den — Athéna, bohyně moudrosti a válečné strategie
5. den — Hádes, bůh podsvětí

Cena
3 500 Kč včetně svačin, obědů, pojištění a výukových materiálů.

Cestování časem (15.—19. 8. 2022)

Příjdou vám letní prázdninové dny všechny stejné? Pojďme si společně zacestovat časem!

Abychom mohli takovou výbravu uskutečnit, bude potřeba dát hlavy dohromady a vyrobit tak společně stroj času. To nás čeká hned první den, tedy v pondělí. Nebudeme na nic čekat a ještě ten den náš stroj vyzkoušíme. Vydáme se do pravěku, kde můžeme očekávat dinosaury, neandrtálce a mamuty. Dozvíme se více o době kamenné, bronzové a železné.

V úterý opět rozžhavíme stroj času a posuneme se v čase zase o kousek dopředu, tedy do starověku. Zjistíme, že došlo ke vzniku prvních civilizací a následně se je vydáme prozkoumat. Těšit se můžeme na návštěvu starověkého Egypta, Řecka i Říma.

Na středu se budeme muset pořádně vybavit a zapojit kreativního ducha. Jelikož nás čeká cesta do středověku, neobejdeme se bez meče a štítu. Velmi pravděpodobně se při našich toulkách krajinou budeme účastnit nějaké bitvy.

Další den, ve črvrtek, nás čeká nepříjemné zjištění. Používali jsme v minulých dnech stroj času tak často, až se z toho při posledním přesunu rozbil. Děti budou nuceny stroj opravit. Zároveň však bude nutné vystačit si pouze z dostupných materiálů. Bude tedy třeba zapojit svoji fantazii. Při této příležitosti nás také čeká prozkoumání současnosti a moderních technologií, které tato doba nabízí. No a abychom si po té náročné opravě také trochu odpočli, vydáme se na výlet do Labyrintu.

V pátek, tedy poslední den našeho putování, nás nečeká nic jiného než cesta do budoucnosti. Podíváme se, jak to s lidstvem vypadá v budoucnu a vyzkoušíme si všemožné nové vynálezy. A abychom také něčím přispěli, pokusíme se vymyslet a vyrobit nějaký super nový vynález, který nám usnadní život.

Na závěr si zhodnotíme, ve které době by se nám líbilo nejvíce a vydáme se každý svou cestou. Budu se na vás moc těšit v budoucnosti a cestování časem zdar!


Program
1. den — výroba stroje času + cesta do pravěku
2. den — Výprava do starověku
3. den — Putování středověkem
4. den — Současnost aneb moderní technologie
5. den — Zpátky do budoucnosti

Cena
3 500 Kč včetně svačin, obědů, pojištění a výukových materiálů.

Rap Camp (22.—26. 8. 2022)

Na tomto kempu si budou vaše děti moci otestovat své dosavadní schopnosti komunikovat v angličtině. Jedná se hlavně o základní znalosti angličtiny, základní slovíčka, fráze, odpovědi na krátké otázky. Vidíme v tom velký smysl nejen proto, že si budou zvykat na rodilého mluvčího, ale i pochopí, že se toho nemusí bát a mohou se dorozumět i s tím, co doteď umí. Pochytí zajímavý americký akcent, užijí si legraci, zažijí něco "výjimečného". Často takové hodiny mohou motivovat a získat chuť učit se jazyk dále. Po takové zkušenosti budou mít snadnější cestu k porozumění nejen psaného, ale i mluveného slova. To se jim hodí, protože se mohou zkusit pustit do sledování filmu v angličtině.


Program
Každý den od 8 do 12.

Cena
2 600 Kč včetně občerstvení, pojištění a výukových materiálů.


Chcete své děti na příměstský tábor? Kontaktuje nás.